Kan jobbsøknaden og CV-en min bli bedre? Vi skriver om og korrigerer for deg.

Lesetid: 2 minutter
Kan jobbsøknaden og CV-en min bli bedre? Vi skriver om og korrigerer for deg. 1

Det er mange som lurer på om søknaden eller CVen deres har rom for forbedring. Vår erfaring er at det ofte er mye å gå på. Derfor kan du nå sende søknad og CV inn til oss. Vi retter og kommer med tips til forbedringer.

Få noen andre til å se over det du har skrevet

Noen ganger er det lett å bli blind på våre egne ord og formuleringer. Det vet vi som er tekstforfattere godt. Vi overvurderer våre egne skriveferdigheter og ser ikke de småfeilene som andre ser så godt. Derfor er det viktig å få andre til å se over det vi har skrevet og komme med tilbakemeldinger. 

Trykk her for å lese mer om tips og korrektur på egen søknad og CV

Dette gjør vi som til daglig jobber med tekst, hele tiden. Vi lar andre få være kritiske til det vi har skrevet, så vi er sikre på at det vi skal få frem blir oppfattet riktig av leseren. For hvis ikke leseren forstår det vi ønsker å si, så kunne vi like gjerne unngått å skrive. 

Arbeidsgiver i fokus

Det er alltid leseren som står i fokus. Selv når vi skriver jobbsøknader og CV-er, så handler de faktisk mer om leseren enn den som skriver. En søknad er et salgsdokument og den som leser er kunden. I dette tilfellet er det arbeidsgiveren. Da er det viktig at du svarer på alt som kunden vil vite om du kan, og at du har en solid rød tråd gjennom dokumentet.

I tillegg er det viktig å tenke på grammatikk, overganger og språkbruk. Ikke skriv for komplisert og heller ikke for lett uten refleksjon og dybde. Språket skal tilpasses leseren, og det er vi gode på. 

Send inn søknad og CV til oss, og vi skriver om det som trengs, retter skrivefeil og overganger, så du har den beste sjansen til å få stillingen du søker på. 

Var denne artikkelen til hjelp for deg?
Ja, det var den! ❤️Nei.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *