Ønsker du veiledning for å skrive en bedre jobbsøknad? Vi hjelper deg helt til søknadsfristen!

Lesetid: 2 minutter
spørsmålene-jobb

Personlig konsulent som bistår deg i hele prosessen

Synes du det er vanskelig å vite hvor du skal begynne når du skal skrive en søknad? Vi tilbyr “Veiledning søknadsskriving”. Her får du en personlig veileder som bistår deg helt frem til søknadsfristen, slik at du kan få den stillingen du ønsker deg. Dette er den desidert beste måten å virkelig lære seg metodikken bak det å skrive en søknad, samtidig som du får personlig oppfølging av en av våre dyktige konsulenter.

Passer det for meg?

Veiledning passer for alle, ingen av oss er noengang utlært og vi har alltid som for forbedring. Vi kan hjelpe deg helt uavhengig av hva slags jobb du skal søke. Våre konsulenter har erfaring med å veilede de fleste yrker og bransjer. Metodikken som ligger til grunn for å lage gode dokumenter, er det samme, uavhengig av hva du skal søke. Vi kan det vi gjør, og vi er helt sikre på at du blir fornøyd.

Slik fungerer det:

  1. Du bestiller “Veiledning søknadsskriving” her
  2. Du sender link til stilling du skal søke og CV
  3. En av våre veiledere tar kontakt og utarbeider en jobbanalyse for stillingen du skal søke. Hun eller han stiller deg også noen spørsmål om dine kvalifikasjoner og personlige egenskaper for stillingen.
  4. Du får tilsendt en plan i Word, på hvordan du skal gå frem for å søke på stillingen med en mal du kan følge.
  5. Din personlige veileder er tilgjengelig for deg helt frem til søknadsfristen.

Legg igjen en kommentar..

avatar
  Subscribe  
Notify of