Lurer du på hva du gjør feil?Vi tilbyr veiledning på dine tidligere søknadsdokumenter.

Lesetid: 3 minutter
Lurer du på hva du gjør feil?Vi tilbyr veiledning på dine tidligere søknadsdokumenter. 1

Vi tilbyr nå veiledning hvor vi går gjennom dine tidligere søknadsdokumenter. Det gjør at vi kan komme med tilbakemeldinger og tips, slik at du kan skrive bedre søknader i fremtiden. Du får også med våre 3 CV-maler på kjøpet. Bestill «Veiledning og korrektur av søknad eller CV».

Hvorfor er det smart å få hjelp til dette akkurat nå?

Covid-19: Dette er tiden for å tenke langsiktig når det kommer til karriere. Mange vil oppleve å miste jobben og ikke få mulighet til å komme tilbake til den virksomheten som har permittert de. Det kommer til å bli en omstilling, men hvis du har vært litt i forkant, så vil det for de aller fleste antagelig gå helt fint. Å vite hvordan du skriver en god CV og søknad er en av tingene du kan lære deg nå. Og vi hjelper deg gjerne med det!

Hva gjør vi med dine gamle søknadsdokumenter?

Vi ønsker at du sender oss dine gamle søknadsdokumenter, det vil si CV-er og søknader, og vi vil komme med en gjennomgående tilbakemelding på hvordan du kan gjøre dokumentene dine bedre. Å lære å skrive en god søknad krever erfaring og en ærlig tilbakemelding, noe vi vil gi. Mange opplever å ikke engang komme til intervju uten å vite hvorfor, vi er her for å fortelle deg hvorfor og hva du kan gjøre med det videre.

Hva får jeg fra dere?

Du får en gjennomgående, strukturert og ærlig tilbakemelding på dine dokumenter i Word. Vi bruker mye tid på å virkelig gå gjennom det du har sendt, og gir deg en samlet skriftlig vurdering på hva du bør gjøre for å oppgradere dokumentene dine. Vi legger også til kommentarer i dokumentene dine og gir eksempler på hvordan du kan omformulere eller skape bedre struktur.

Hvorfor skal jeg sende dokumentene mine til dere?

Send dokumentene dine til oss, fordi vi er eksperter på vårt felt. Vi har skrevet flere hundre søknader og vet hvordan vi skal henvende oss til bedriftene og få frem det beste i deg. Det er en kunst å få til. Vi ønsker å dele denne kunnskapen med deg, slik at du selv kan skrive bedre søknader og CV-er i fremtiden eller akkurat nå.

Å kunne skrive gode søknadsdokumenter er noe du vil få mye igjen for senere. De fleste arbeidsgivere bruker bare 10 sekunder på å gå over søknaden din, og derfor er det viktig at du vet hvordan du skiller deg ut. Vi viser deg hvordan.

Hvordan fungerer det?

  1. Bestill Veiledning og korrektur av søknad eller CV
  2. Send oss dokumentene dine
  3. Vi bekrefter og starter arbeidet.
  4. Du mottar utfyllende svar, veiledning og notater på egne dokumenter. I tillegg får du med tre CV-maler.

Har du spørsmål eller ønsker å kontakte oss, da kan du gjøre det gjennom vårt kontaktskjema.

Legg igjen en kommentar..

avatar
  Subscribe  
Notify of