«Jeg vet jeg er god i jobben min, men er ikke flink til å skrive jobbsøknader og jeg hater å skryte av meg selv. Hva gjør jeg?»

Lesetid: 3 minutter
«Jeg vet jeg er god i jobben min, men er ikke flink til å skrive jobbsøknader og jeg hater å skryte av meg selv. Hva gjør jeg?» 1

Det er vanskelig å selge seg selv inn til en jobb. Vanskelig, men ikke umulig. Du må bare ha kunnskapen om hva du skal gjøre.

Har du også vært i denne situasjonen?

Du har mest sannsynlig vært i posisjonen hvor du har søkt på jobber, men ikke kommet videre selv om du vet at du er flink nok til jobben. Også sitter du der og lurer på hvorfor de ikke har ringt, hvorfor du ikke kom til intervju. Det er en utrolig ubehagelig følelse.

Noen ganger finnes det andre grunner enn søknadsteksten til at du ikke kommer videre. Interne søkere er nok den største grunnen. Mens andre ganger så burde du ha vært innkalt til intervju, men du ble det ikke. Da er sannsynligheten stor for at søknaden din eller CVen kunne ha vært bedre. Det er synd om du ikke får jobben fordi du ikke skrev bra nok eller riktig forstod hva arbeidsgiver var ute etter. Det å gjøre en analyse på bedriften du søker på, er for eksempel også en stor del av å skrive en god søknad.

Det er derfor vi hjelper deg med søknad og CV, slik at vi kan få frem kunnskapen og kompetansen din på papiret.

Hvordan skryte?

Mange glemmer ofte at en jobbsøknad er et salgsdokument. For å kunne selge inn seg selv til arbeidsgiver, så må du vite hva du skal selge deg inn på. Du må ha en klarhet, og forstå hvordan egenskapene dine kan linke seg opp mot stillingen.

En søknad handler om å forstå mottakeren, ikke om å pøse på med alt som er bra med deg. Det handler om hva du kan tilby arbeidsgiveren. Vi viser deg hvordan du kan vise frem hvem du er, uten å skryte. Hvordan du kan skrive ydmykt, men tydelig. Vi får frem hvem du er, samtidig som vi hever kompetansen din.

Det er mange som tenker at det er juks å få hjelp. Vi håper alle kan legge fra seg ideen om at det er juks. Dette er ikke videregående skole, men livet ditt og fremtiden din. Om du får denne jobben, så forandrer du hverdagen din. Det er du som styrer. Du trenger ikke å ha dårlig samvittighet for å ikke ha gjort det selv. Vi gjør ikke leksene dine for deg. Vi veileder deg, så du kan gjøre det selv neste gang.

Hva gjør jeg hvis jeg vet jeg er god i jobben min, men er ikke flink til å skrive jobbsøknader og jeg hater å skryte av meg selv?

Du har tre alternativer:

  1. du kan bruke tid og ressurser på å lære deg hvordan du skal skrive
  2. du kan fortsette som du gjør og håpe på det beste
  3. du kan få hjelp

Hvis du tenker at det kan være en god idé å få hjelp, så kan vi ikke si oss mer enig. Vi vil gjerne ha kunder, men det vi vil mer enn det, er at du får den jobben du ønsker deg.

Vi jobber ikke med dette for å utelukkende tjene penger. Vi har bare enkelt og greit sett oss ganske lei på at flinke folk ikke får jobben, fordi de aldri har lært hvordan de skal skrive en jobbsøknad.

Klikk her for å lese mer om søknad og CV

Var denne artikkelen til hjelp for deg?
Ja, det var den! ❤️Nei.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *