Om LagminCV 1

LAGMINCV-TEAMET

Vi som skribenter ønsker å bruke våre talenter, kunnskap og erfaringer til å skrive gode søknader og profesjonelle CV-er for deg. Vi utformer dokumenter etter ditt ønske, og bistår deg gode tips og tilbakemeldinger.

Vi har bakgrunn innen HR, økonomi, rekruttering, kommunikasjon, journalistikk og design, og har derfor gode forutsetninger for å utarbeide solide dokumenter nettopp for deg.

Vi gjør alt vi kan for å gi deg den beste sjansen til å lykkes i en helt ny hverdag.

MØT NOEN AV VÅRE KONSULENTER

Om LagminCV 2

Safa Al-Nashy
Designer/CWO

Hva gjør du for lagmincv.no?
Jeg er grunnlegger av Lagmincv, samtidig som jeg har det totale ansvaret for den grafiske utformingen og weboptimalisering. Jeg jobber med lagmincv.no fordi jeg synes det er givende å hjelpe andre med å få seg jobb og fordi jeg har en lidenskap for design og brukervennlighet. Det er jeg som har laget hele lagmincv.no, og jeg håper du liker nettsiden.

I min jobb for lagmincv.no er det jeg som har utviklet CV-designet, og det er ofte meg du møter når du skal oppdatere CVen din. Jeg bruker mye tid på at CVen din skal se unik ut, samtidig som den ikke skal være for mye. Den skal ose profesjonalitet, være moderne og lett å forstå. Jeg jobber sammen med en skribent, så vi forsikrer oss om at vi gjør et godt helhetlig arbeid.

Les mer her

Om LagminCV 3

Helene Evje
Skribent

Hvorfor jobber du for lagmincv.no?
Jeg jobber for lagmincv.no fordi jeg elsker å hjelpe andre med å få seg jobb. Å skulle søke på en ny stilling er for mange en krevende prosess og jeg ser at mange synes det er vanskelig. Kundene våre er ofte utrolig fine mennesker, som ønsker seg en annen hverdag og jeg synes det er utrolig givende å kunne bidra til dette.

Hva slags bakgrunn har du?

Les mer her

KJØPSVILKÅR

Her kan du lese mer om bestilling, betaling, angrerett, personvern og reklamasjonshåndtering. Kjøpsvilkår er sist oppdatert 28.11.2019.
Les mer her

Angrerett
Etter Angrerettloven §22e er kjøp hos oss unntatt angrerettloven, da vi umiddelbart går i gang med å spesialprodusere tjenesten for våre kunder. Skulle kunden likevel angre, må han/hun si fra umiddelbart på post@www.lagmincv.no, slik at vi ikke går i gang med produksjonen av dokumentene. Har vi startet produksjon av varen, er ikke angrerett en mulighet.

Personvern/GDPR
Opplysninger vi får av kunden, vil bli brukt i sammenheng med varen som blir produsert. Dette er opplysninger som vi sitter på i inntil to måneder etter kjøp. Etter dette vil informasjonen bli slettet og ikke lenger være lagret i våre systemer.

Tvister
Alle tvister som måtte oppstå vil vi forsøke å løse mellom oss og kunden. Tvister som går videre enn dette løses i henhold til norsk rett.

Lagmincv.no forholder seg til norske lover, og du henvises til lovverket for ytterligere informasjon. Se www.lovdata.no

Ønskes mer informasjon, så er post@lagmincv.no gjeldende e-postadresse.