Om LagminCV 1

LAGMINCV-TEAMET

Vi som skribenter ønsker å bruke våre talenter, kunnskap og erfaringer til å skrive gode søknader og profesjonelle CV-er for deg. Vi utformer dokumenter etter ditt ønske, og bistår deg gode tips og tilbakemeldinger.

Vi har bakgrunn innen HR, økonomi, rekruttering, kommunikasjon, journalistikk og design, og har derfor gode forutsetninger for å utarbeide solide dokumenter nettopp for deg.

Vi gjør alt vi kan for å gi deg den beste sjansen til å lykkes i en helt ny hverdag.

MØT NOEN AV VÅRE KONSULENTER

Om LagminCV 2

Helene Evje
Skribent

Hvorfor jobber du for lagmincv.no?
Jeg jobber for lagmincv.no fordi jeg elsker å hjelpe andre med å få seg jobb. Å skulle søke på en ny stilling er for mange en krevende prosess og jeg ser at mange synes det er vanskelig. Kundene våre er ofte utrolig fine mennesker, som ønsker seg en annen hverdag og jeg synes det er utrolig givende å kunne bidra til dette.

 

Hva slags bakgrunn har du?

Jeg har min teoretiske bakgrunn innenfor HR, økonomi og administrasjon, kommunikasjon og sosialantropologi. Jeg har erfaring som mellomleder i Utdanningsetaten, har jobbet med rekruttering og skrevet søknader for utrolig mange mennesker både gjennom LagMinCV, mitt eget foretak og for andre konsulentselskaper.

Jeg trodde at det å skulle jobbe med rekruttering skulle være jobben for meg, men jeg trivdes ikke med det. For hver nye kandidat vi dro inn så jeg et nytt mønster. Jeg hjalp folk med allerede gode jobber til å få seg enda bedre jobber, med enda høyere lønn og flere fordeler. Det var ikke særlig givende, og ga til slutt ikke noe særlig mening for meg.

Jeg fikk skryt fra en av partnerene i rekrutteringsselskapet om at min søknad var en av de beste han hadde sett. Han hadde over 30års erfaring innenfor rekruttering, og jeg tok det veldig til meg. Jeg har fått hver eneste jobb jeg har søkt på, selvom jeg antagelig ikke har vært den beste kandidaten for hver stilling. Jeg vet hvordan jeg skal skrive og ønsker å bruke denne evnen til å hjelpe andre.

 

Hvem skriver du søknader for?
Jeg har skrevet søknader for oljearbeidere, forskningsassistenter, for regionsledere, for økonomer, rådgivere, administrasjonsmedarbeidere, hjelpepleiere, jurister, konsulenter, lagermedarbeidere, eiendomsmeglere, saksbehandlere, teamledere, til ulike undervisningsstillinger og flere til. Til og med for en helikopterpilot i forsvaret. Mange av de har fått seg ny jobb, og jeg er så ydmyk og glad for at jeg har kunnet hjelpe til med det.

Hvorfor skal jeg jobbe med deg?
Du skal jobbe med meg fordi jeg tar oppgaven min alvorlig og bruker tiden på å la en søknad modnes i hodet mitt. Vi kunne ha levert på 1 dag, men en søknad blir ikke god av det. Den trenger tid, slik at hvert eneste argument og hver eneste egenskap kommer til utrykk i teksten. Å skrive en søknad er en krevende prosess fordi jeg gjør et virkelig dypdykk inn i bedriften, analyserer din rolle, bruker stillingsannonsen aktivt og får dine egenskaper til å synes.

Jeg er god på å se hva det er bedriftene er ute etter, og hvordan vi på best måte kan fortelle de hvorfor nettopp du kan gi de det de ønsker seg. En søknad er ikke et skrytedokument, men et dokument hvor du viser arbeidsgiver hvilken verdi du kan ha for deres selskap.

 

Noen ord før vi avslutter:
Hvis du vurderer å få noen til å skrive for deg; gjør det. Vi gjør dette hver eneste dag, og har masse erfaring. En søknad fra oss og du kan selv skrive de neste, fordi du ser hvordan du bør skrive. Å bruke penger på å få en god søknad, CV og LinkedIn er verdt det. Det er en investering som kan gi deg enormt stort utbytte i form av en helt annen fremtid.

Om LagminCV 3

Safa Al-Nashy
Designer/CWO

Hva gjør du for lagmincv.no?
Jeg er grunnlegger av Lagmincv, samtidig som jeg har det totale ansvaret for den grafiske utformingen og weboptimalisering. Jeg jobber med lagmincv.no fordi jeg synes det er givende å hjelpe andre med å få seg jobb og fordi jeg har en lidenskap for design og brukervennlighet. Det er jeg som har laget hele lagmincv.no, og jeg håper du liker nettsiden.

I min jobb for lagmincv.no er det jeg som har utviklet CV-designet, og det er ofte meg du møter når du skal oppdatere CVen din. Jeg bruker mye tid på at CVen din skal se unik ut, samtidig som den ikke skal være for mye. Den skal ose profesjonalitet, være moderne og lett å forstå. Jeg jobber sammen med en skribent, så vi forsikrer oss om at vi gjør et godt helhetlig arbeid.

 

Hva slags bakgrunn har du?

Jeg har min bakgrunn fra Universitetet i Oslo hvor jeg har tatt en mastergrad i interaksjonsdesign. Jeg har jobbet med interaksjonsdesign/UX i mange år i selskaper som Accenture, Fjord, Acando og som konsulent for Tine, Statens Vegvesen, NAV og flere til.

 

Hvorfor skal jeg jobbe med deg?

Du skal jobbe med meg fordi jeg legger mye tid i arbeidet mitt. Jeg har et enormt driv når det kommer til design. Jeg gjør ikke en jobb halvveis, så når du får en CV fra oss så er den nøye gjennomtenkt og diskutert både med tanke på brukervennlighet og innhold. Å ha en fin CV er viktig for å synes. Å investere i en god CV i tillegg til en bra søknad og LinkedIn gjør at du synes. Hvis du lurer på om det er en god idé å oppgradere dokumentene dine, så hjelper jeg deg mer gjerne.

KJØPSVILKÅR

Her kan du lese mer om bestilling, betaling, angrerett, personvern og reklamasjonshåndtering. Kjøpsvilkår er sist oppdatert 01.03.20.


Kjøpsvilkår lagmincv.no
Parter involvert i prosessen er selger Lagmincv.no, herunder kjent som «lagmincv.no», «oss» eller «vi». Kjøper er herunder kjent som «kunden».

Bestilling og betaling
Bestilling av varer skjer på lagmincv.no, hvor kjøper legger inn personlig informasjon før betaling. Betaling skjer i sin helhet før tjenesten, herunder søknad, cv eller søknad og CV produseres. Betaling skjer gjennom DNBs betalingsplattform VIPPS.

Etter betalingen mottar kunden bekreftelse på bestilling og oppdraget påbegynnes. Hvis betalingen ikke blir gjennomført forbeholder vi oss retten til å kansellere bestillingen.

Vilkår for tjenester
Avtalen gjennom kjøp på lagmincv.no er gjensidig bindene, det vil si at vi er avhengige av at det blir utvekslet god nok informasjon fra kunde om bakgrunn, erfaring og personlige egenskaper for at søknad og/eller CV skal nå et solid nivå.

Kunden er pliktig til å forsøke å svare på spørsmålene vi stiller på e-post etter beste evne innen 5 virkedager. Dette er for å sikre kvalitet i vårt materiale og for å sikre at kunden får et godt produkt. 

Hvis vi ikke oppfyller avtalen og følger opp innenfor 2-4 virkedager, skal pengene refunderes til kunde snarest, senest innen 7 virkedager. Hvis kunden ikke holder sin del av avtalen, beholder vi de innbetalte midlene. 

Ved tekniske/eksterne problemer i prosessen, vil både lagmincv.no og kunden være unntatt overnevnte paragrafer om virkedager og få mulighet til å rette opp i eventuelle feil innen rimelig tid.

Angrerett
Etter Angrerettloven §22e er kjøp hos oss unntatt angrerettloven, da vi umiddelbart går i gang med å spesialprodusere tjenesten for våre kunder. Skulle kunden likevel angre, må han/hun si fra umiddelbart på post@lagmincv.no, slik at vi ikke går i gang med produksjonen av dokumentene. Har vi startet produksjon av varen, er ikke angrerett en mulighet.

Personvern/GDPR
Opplysninger vi får av kunden, vil bli brukt i sammenheng med varen som blir produsert. Dette er opplysninger som vi sitter på i inntil to måneder etter kjøp. Etter dette vil informasjonen bli slettet og ikke lenger være lagret i våre systemer.

Tvister
Alle tvister som måtte oppstå vil vi forsøke å løse mellom oss og kunden. Tvister som går videre enn dette løses i henhold til norsk rett.

Lagmincv.no forholder seg til norske lover, og du henvises til lovverket for ytterligere informasjon. Se www.lovdata.no

Ønskes mer informasjon, så er post@lagmincv.no gjeldende e-postadresse.