Tenker du også på å bytte jobb om dagen? Da kan det lønne seg å få eksperthjelp til CV, jobbsøknad og LinkedIn.

Lesetid: 7 minutter
Tenker du også på å bytte jobb om dagen? Da kan det lønne seg å få eksperthjelp til CV, jobbsøknad og LinkedIn. 1

Det er uvanlige tider nå, men likevel er det viktig å være i forkant

Det er for tiden mange som står utenfor jobbmarkedet, som er blitt permittert og er usikker på hva fremtiden bringer. Andre har sin vanlige jobb, men har kanskje fått smaken på hjemmekontor eller kommet på andre tanker om jobb, karriere og fremtid. Mye tid hjemme, gjør at du kanskje har fått litt perspektiv på hvordan du ønsker at hverdagen din skal være. Kan det tenkes at dette er en god tid å bruke på å realisere drømmer eller skape en annen hverdag for deg selv?

Det er nedbemanning i mange bransjer, og ingen vet helt om disse bransjene kommer seg opp igjen med det første. Andre bransjer trenger kontinuerlig ny arbeidskraft. Regjeringen åpner stadig samfunnet mer og mer; vår erfaring er at mange fremdeles ansetter. Det kan lønne seg å være litt i forkant nå hvis du tenker på å bytte jobb eller må bytte jobb, det finnes fremdeles et godt jobbmarked hvor det søkes etter nye arbeidstakere.

Det viktigste er likevel, at det er flere om beinet disse dager, det vil si at det er mye viktigere å skille seg ut i bunken nå enn tidligere. Oftest ansetter man bare én eller to til utlyste stillinger. Da er det helt essensielt at du blir kalt inn til intervju og er med i prosessen videre fra det øyeblikket arbeidsgivere ser på dine søknadsdokumenter. Dette er noe vi ønsker å hjelpe deg med, og vi vet at verdien i vårt arbeid sammen, kan bli til en helt ny fremtid for deg.

Du får det til selv, men det blir enklere med eksperthjelp

Når vi får et oppdrag fra deg, så får du tildelt en helt egen konsulent som skal veilede deg gjennom det du ønsker. Om det er jobbsøknad, CV, LinkedIn eller karriereveiledning, så får du en person som vil bistå deg i hele prosessen og som er lett tilgjengelig om du skulle behøve mer bistand senere.

Du velger hvilken tjeneste vi skal hjelpe deg med, eller du tar kontakt via vårt kontaktskjema her. Når vi har mottatt oppdraget, så tar vi kontakt med deg på e-post i første omgang. Her får du informasjon om prosessen videre, og får også en hilsen fra din konsulent. Du sender svar på noen spørsmål vi gir deg tilbake til oss, så vi får en grundigere oversikt over hvem du er.

Om du ønsker, så tar vi kontakt på telefon, men de fleste oppdragene går kun over e-post. Konsulenten begynner oppdraget når informasjonen er på plass og gir deg beskjed om når det er forventet å være ferdig, alt skal være ferdig og på plass i din innboks innen 3-4 virkedager.

Tjenestene vi kan hjelpe deg med er:

CV og LinkedIn

Vi starter ethvert oppdrag med å gjøre en nøye jobbanalyse for produktene du har valgt. Vi går gjennom din CV og bygger den opp på nytt. Vi omstrukturerer og legger inn informasjon på en annen måte, og passer på at vi har en tydelig rød tråd. Det samme er det vi gjør for din virtuelle CV, nemlig LinkedIn. Her er det i tillegg ekstra informasjon om ferdigheter og mer som legges inn for å bygge en tydelig visuell profil og gjøre den attraktiv for arbeidsgivere og rekrutterere.

De fleste rekrutterings selskapene bruker LinkedIn aktivt i sitt kandidatsøk, derfor gjelder det spesielt å ha en god og gjennomtenkt profil her. Har du ikke Linkedin? Det kan faktisk koste deg jobben. Å være arbeidslivet og ikke ha en profil her, vil for mange være rart, fordi det vil da virke som du ikke er oppdatert. Vi anbefaler alle å bruke tid på LinkedIn-profilen sin, den kan være mer gjeldende enn du tror.

HVORFOR BØR JEG HA LINKEDIN? 8 STEG TIL EN GOD LINKEDIN-PROFIL

Jobbsøknad

Om du har valgt jobbsøknad, så starter vi alltid med vår mest grundige jobbanalyse. I denne jobbanalysen for søknad, går vi nøye gjennom søknadsutlysningen, markerer viktig informasjon og poenger som det er viktig å få med i en søknadstekst. Vi setter CV-en din opp mot stillingsutlysningen og finner gode og riktige argumenter for å vise arbeidsgiver hva de får ved å ansette deg til den nevnte stillingen. Dette tar litt tid, fordi det å skrive en oppbyggende tekst, er en modningsprosess. Det er et maraton, ikke en sprint. Det er derfor det tar 3-4 dager før du får dokumentene tilbake.

Vi ønsker at produktet du mottar skal være av best mulig kvalitet, og da må konsulenten få tid nok til å reflektere godt over de oppbyggende argumentene og informasjonen i jobbsøknaden.

Karriereveiledning

Ønsker du karriereveiledning, så foregår det det på samme måten. Du bestiller produktet og vi tar kontakt for å få tilsendt dokumentene dine og få svar på noen spørsmål før vi avtaler tid for veiledning. I veiledningen lager vi en tilstandsrapport, det vil si der du er nå, vi jobber med personlighet og aktuelle jobber for deg, for så å sette opp personlige mål på hva du ønsker videre. Vi gir også veiledning og tips til hvordan du skriver en fantastisk jobbsøknad, bygger LinkedIn og lager en god CV. Vi garanterer at du får veiledning innen 3-4 virkedager.

Vi er tilgjengelige gjennom hele prosessen

Gjennom hele prosessen er vi tilgjengelige, først og fremst på e-post, men også på telefon eller over videokonferanse. Har du mer informasjon du ønsker å gi oss, om det er spørsmål eller tilbakemeldinger, så tar vi alltid i mot deg. Det viktigste for oss er at du føler deg godt ivaretatt og sitter igjen med både en god følelse og mer kunnskap om å søke jobb og bygge din egen karriere.

Tilbakemeldinger

Den vanligste tilbakemeldingen vi får, er at mange ikke visste hvor dårlige og utdaterte deres søknadsdokumenter var, og at de nå har fått et nytt giv til å søke stillinger. De har fått veiledning som gjør at de selv kan gjøre jobben ved neste anledning, noe som er utrolig verdifullt for våre kunder.

Vårt mål er at du skal få en god mestringsfølelse selv, slik at du har troen på at du kan skrive bedre søknadsdokumenter selv. Hvis du derimot ønsker mer hjelp på for eksempel søk til en helt annen stilling eller sektor, så er det bare å ta kontakt igjen og vi starter prosessen på nytt. Som returnerende kunde, vil du få avslag på neste kjøp.

Stor nytte i eksperthjelp

Vi håper at du også ser nytten i å få eksperthjelp for å skrive søknadsdokumenter, og hvor stor verdi det kan ha for deg som person. De fleste søknader går rett i papirkurven, vårt mål er å fange leseren og få deg videre inn til intervju.

Søknadsdokumentene dine er stort sett den eneste sjansen du har for å komme videre til intervju, derfor er det utrolig viktig at de ikke bare er vanlige dokumenter, som ikke skiller seg ut, men som faktisk synes. Språkbruk, intonasjon, setningsoppbygging, en rød tråd, noe som vekker leserens nysgjerrighet, – alle er de viktige elementer. Vi er trygge på vår egen kompetanse på dette feltet og vil gjerne ha deg med på laget.

Har du flere spørsmål, så kan du ta kontakt via vårt kontaktskjema.

Hvis du vil rett til tjenestene vi tilbyr, kan du trykke her.

Var denne artikkelen til hjelp for deg?
Ja, det var den! ❤️Nei.

2 thoughts on “Tenker du også på å bytte jobb om dagen? Da kan det lønne seg å få eksperthjelp til CV, jobbsøknad og LinkedIn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *